سیر سیاه خشک 2021-03-24
13 خواص سیر سیاه طریقه مصرف و عوارض مجله دکتریاب
در این مطالعه سیر در فرایند 21 روزه به حداکثر محتوای آنتی اکسیدانی خود رسید. این حرارت و رطوبت باعث شده سیر به رنگ سیاه و ژله ای مانند تبدیل شود. تحقیقات نشان داده است که سیر سیاه برای درمان مفاصل و درد های ماهیچه ای مفید است. زیرا درون سیر سیاه ماده به نام سولفور است که باعث کاهش درد های ماهیچه ای و برای ورم مفاصل مفید است. سیر سیاه حاوی مواد لینولئیک است که می تواند به درمان مشکلات جنسی مختلف از جمله زود انزالی کمک کند. تایید اینکه سیر سیاه برای درمان زود انزالی مفید است یانه هنوز جای تحقیق بیشتری دارد.
کف یک بشقاب را دستمال حولهای بگذارید و شامیهای سرخ شده را روی آن قرار دهید تا روغن اضافی شامیها گرفته شود. سپس شامی کباب بروجردی را در ظرف سرو بگذارید و با نان، انواع ترشی، انواع سالاد و سبزی خوردن سرو کنید. بعد از منسجم شدن مایه کباب شامی بروجردی، آن را از یخچال بیرون بیاورید. سپس در یک ماهیتابه تفلون یا نچسب، مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. از مایه کباب شامی، به اندازه ۲ قاشق غذاخوری، کف دستتان بریزید و بین دستهایتان گلوله کنید.
این سیر دارای طعمی خاص و ویژه است که بسیار به طعم سرکه بالزامیک شباهت دارد. ابتدا میبایست پوست حبه های سیر سیاه را کنده و در خشک کن به مدت یک روز خشک نمایید. سپس سیرهای خشک شده را در الکل هفتاد درصد رنده نموده در ظرفی که درب آن کاملا بسته شود به مدت یک ماه نگهداری نموده و سپس صاف نمایید. این سُرُم سیاه رنگ دارویی جادویی برای رشد موهای شما میباشد. خشک کردن سیر یکی از روشهای رایج برای نگهداری و استفاده طولانی مدت از این ماده غذایی است.
سیر سیاه خاصیت انرژی زیادی داشته و به عنوان چاشنی و طعم دهنده در تهیه انواع غذا به کار گرفته میشود. اگرچه خیلیها ممکن است با سیر سیاه آشنا نباشند و تنها از سیر معمولی در خوراکهای خود استفاده کنند، سیر سیاه میتواند یک افزودنی خوشمزه به شمار برود که تنوع بیشتری به غذاهای شما میدهد. سیر سیاه فواید بالقوه زیادی برای سلامتی دارد و باید به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی متعادل مصرف شود. اگر نگرانی، آسیب یا شرایط خاص سلامتی دارید، همیشه بهتر است قبل از ایجاد تغییرات قابل توجه در رژیم غذایی خود با یک متخصص مراقبتهای بهداشتی و تغذیه مشورت کنید. یک روش دیگر برای تهیه سس شامی کباب بروجردی مجلسی، یک پیاز نگینی شده را در تابه با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شوند.
در برخی موارد، مصرف طولانیمدت یا دوز بالا میتواند منجر به مشکلاتی مانند خونریزی، حساسیت یا واکنشهای آلرژیک شود. پس از انتخاب سیر، آنها را پوست کنده و به قطعات کوچک برش بزنید. اندازه قطعات بستگی به ترجیحات شخصی شما دارد، اما قطعات کوچکتر سریعتر خشک می شوند. معمولا روی بخاری ممکن است سیر پخته شود و رطوبت خود را از دست دهد. اگر از دمای بخاری به همان میزان که گفته شد مطمئن هستید (۶۰ تا ۹۰ درجه بدون کم و زیاد شدن) می توانید سیرها را در فویل بپیچید و در گرما برای مدتی بگذارید. اما معمولا بخاری چنین امکانی ندارد و نتیجه مورد نظر حاصل نمی شود.
سیر سیاه به دلیل دارا بودن مقادیر زیادی از آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضدالتهابی، یکی از موثرترین مواد طبیعی برای کاهش التهاب و درد در بدن است. فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام میشود، موجب افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) میشود که خواص ضدالتهابی قوی دارند. این ترکیبات میتوانند مسیرهای التهابی را مسدود کرده و از تولید بیش از حد سایتوکاینها (پروتئینهای مرتبط با التهاب) جلوگیری کنند. سیر سیاه همچنین دارای مقادیر قابل توجهی از ویتامین C، کلسیم، فسفر و آهن است که به سلامت استخوانها و تقویت عمومی بدن کمک میکند. علاوه بر این، کالری و کربوهیدرات موجود در سیر سیاه اندکی بالاتر از سیر معمولی است، اما این افزایش به دلیل قندهای طبیعی ایجاد میشود که طی تخمیر تولید میشوند و انرژی بیشتری فراهم میکنند. مطالعات نشان دادهاند که مصرف سیر سیاه میتواند به کاهش فشار خون کمک کند.
ناگفته نماند که در صورت تمایل میتوانید این پوستهها را هم نگه دارید و از آنها برای طعم دادن به آب مرغ و گوشت یا حتی تهیه چای کمک بگیرید. به خاطر تمام این تغییرات در طعم، بافت و رنگ، سیر سیاه گاهی تحت عنوان «سیر تخمیری سیاه» هم شناخته میشود، اما حقیقت این است که حبههای سیر در هیچیک از مراحل این فرایند، تخمیر نمیشوند. سیر سیاه (Black Garlic) به سیری گفته میشود که آنقدر جا افتاده و عمل آمده که طعمی شیرین، رنگی نزدیک به سیاه و بافتی ظریف و شکننده پیدا میکند. اگر بخواهید طعمی جدید به غذاهای نمکی، ترشمزه یا هر غذای غیرشیرین دیگری بدهید، سیر سیاه یکی از جالبترین انتخابها به حساب میآید.
طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. احتمالا پس از آشنایی با فواید این سیر این سؤال برای شما ایجاد شده است که سیر سیاه از کجا بخریم. میتوانید این سیر را به شکلهای مختلفی مانند بوتههای کامل یا پودر از فروشگاههای آنلاین، عطاریها و فروشگاههای محصولات سلامتی تهیه کنید. قبل از بازشدن بسته میتوانید آن را در دمای اتاق نگهداری کنید، ولی پس از بازشدن بسته حداکثر ۱ ماه در یخچال قابلنگهداری است.
پس از خشک شدن کامل سیر، آنها را در یک ظرف شیشه ای یا پلاستیکی دربسته نگهداری کنید. سیر خشک در دمای اتاق و به دور از نور مستقیم خورشید به مدت چند ماه قابل نگهداری است. سیر سیاه التهال گلو حنجره را در زمان سرما خوردگی و آلرژی کاهش دهد و بیمار های تنفسی و آسم را درمان می کند. اگر اینطور نبود، ۱ تا ۴ هفته دیگر به پخت ادامه دهید و هر هفته چک کنید. زمانی که سیر نرم شد، یک حبه را در دهان بگذارید؛ بافت سیر باید نرم، اسفنجی و جویدنی باشد. این اپلیکیشن با بیش از ۱۴۰۰ دستور پخت، شامل انواع غذاهای ایرانی و بینالمللی در دسترس عموم قرار گرفت.
سیر سیاه زمانی آماده است که به نرمی اسفنج باشد و به راحتی جویده شود. فقط از یاد نبرید که برخی حبههای درونیتر به زمان بیشتری برای عمل آمدن نیاز دارند و بد نیست که فرایند را چند روز بیشتر ادامه دهید. طی چند هفتهای که سیر را درون آرامپز یا پلوپز نگه میدارید، شاهد تغییرات متعددی خواهید بود و بنابراین تشخیص اینکه چه زمانی سیر سیاه آماده شده است، آنقدرها آسان نیست. طی هفته نخست خواهید دید که بخش زیرین سیرها میسوزد و پوست آنها نیز به رنگ قهوهای در میآید. هم سیر سفید و هم سیر سیاه مواد غذایی سالمی در وعدههای غذاییتان میتوانند باشند.
جدا از همهی خواصی که بررسی کردیم، پژوهشها همچنین نشان میدهند سیر سیاه برای لاغری مفید است و میتواند به چربیسوزی کمک کند. این فایدهی سیر سیاه به دلیل ترکیبات چربیسوز و آنتیاکسیدانهایی است که در این مادهی غذایی پیدا میشوند و به افزایش سطح چربیسوزی بدن، تنظیم قند خون و کاهش کلسترول کمک میکنند. برای تهیه سیر سیاه، حبههای کامل سیر را درون محیطی گرم عمل میآورند و اجازه میدهند برای چند هفته در این وضعیت باقی بمانند. در این زمان، حبههای سیر واکنشهای آنزیمی مختلف – مانند واکنش «میلارد» – را پشت سر میگذارند که باعث میشوند تغییر رنگ دهند و طعمی متفاوت در غذا پیدا کنند. سیر خشک یک محصول طبیعی و ارزشمند است که میتواند به بهبود عملکرد کلیه کمک کند. این محصول حاوی ترکیبات شیمیایی فعال است که خواص ضدالتهابی، آنتیاکسیدانی و ضد میکروبی دارند.
آیولی یک سس مدیترانهای است که از سیر و روغن زیتون تهیه میشود. حبهها را از ساقه سیر جدا نکنید و از آب هم برای شستشو کمک نگیرید. بهتر است سیر خشک را از فروشگاه های معتبر و تخصصی خرید کنید. فروشگاه های معتبر معمولاً محصولات با کیفیت بالاتری را ارائه می دهند و اطلاعات بیشتری در مورد محصولات خود دارند.
بنابراین دلیل تیرگی سیر سیاه با دلیل تیرگی مواد تخمیری که از طریق فعالیتهای باکتریایی به دست میآیند، کاملا متفاوت است. استفاده از سیر سیاه به مقدار زیاد ممکن است خون را رقیق کند و این مسئله میتواند در افرادی که در حال حاضر برای لختهشدن خون مشکل دارند یا داروهای رقیقکننده خون مصرف میکنند دردسرساز باشد.. سیر سیاه به طور کلی مادهای مقوی و مفید است و همه میتوانند از آن در برنامهی غذایی خود استفاده کنند. با وجود این، اگر به سیر حساسیت دارید یا داروهای رقیقکننده مصرف میکنید باید از خوردن سیر سیاه خودداری کنید و دیدگاه یک متخصص را دربارهی این موضوع جویا شوید. شما همچنین میتوانید سیر سیاه را بهتنهایی بخورید، زیرا در مقایسه با سیر خام طعم ملایمتری دارد.
مخلوط سیر سیاه با عسل یا روغن زیتون یک ترکیب تقویتی عالی برای بدن است که میتوان آن را روزانه مصرف کرد. این ترکیب به بهبود عملکرد گوارش و تقویت سیستم ایمنی کمک میکند. میتوانید هر روز 1 تا 3 حبه سیر سیاه را به صورت ناشتا یا همراه با وعدههای غذایی مصرف کنید. مصرف خام به بدن کمک میکند تا به طور مستقیم از آنتیاکسیدانها و ترکیبات مفید آن بهره ببرد. سیر سیاه همچنین با افزایش گردش خون و بهبود اکسیژنرسانی به بافتها، باعث تغذیه بهتر فولیکولهای مو میشود. این امر به رشد موهای قویتر و سالمتر کمک کرده و از ریزش مو جلوگیری میکند.
عصاره سیر سیاه، رادیکالهای آزادی را که میتوانند به کبد و خون و کلیهها آسیب بزنند کاهش میدهد. سیر سیاه میتواند به تنظیم انسولین و کنترل سطح قند خون در بدن کمک کند.. سیر سیاه ریسک دیابت بارداری را پایین میآورد و این پتانسیل را دارد که از عوارض ناشی از دیابت کنترل نشده پیشگیری کند.. سیر سیاه میتواند به محافظت از کبد در برابر آسیبهای ناشی از قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی، داروها، الکل و میکروبها کمک کند. پژوهشهای جانوری با آزمایش روی موشها نشان دادهاند که سیر سیاه دارای خواص محافظتی از کبد است و در صورت آسیب دیدن کبد میتواند جلوی آسیبهای بیشتر کبدی را بگیرد. سیر سیاه در مقایسه با سیر خام دارای ترکیبات تقویتکنندهی سیستم ایمنی، آنتیاکسیدانها و همچنین خواص ضدسرطانی بیشتری است.
عوامل زیادی بر روی قیمت و کیفیت نهایی این محصول تاثیرگذار هستند. از انتخاب سیر مناسب گرفته تا رعایت دقیق دما و مدت زمان تخمیر. اگر امکان فراوری این محصول را در خانه ندارید می توانید با اطمینان کامل از محصول سیرسیاه پروبیوتیک استفاده کنید.
همانطور که گفته شد سیر سیاه نیاز به تخمیر در گرما و زمان برای مدت طولانی دارد و با گرمای فوری حاصل نمی شود. اگر این امکان برای شما وجود دارد که دائما فر خود را روشن بگذارید و حرارت آن را تنظیم کنید می توانید به روش خشک کن که بالا گفتیم مراجعه کنید. سیر سیاه ممکن است با داروهای دیگری که مصرف میکنید تداخل ایجاد کند، مثلاً داروهای رقیقکننده خون و فشارخون و داروهای مربوط به عفونت ویروسی در افرادی که نقص ایمنی دارند. در ادامه برخی خواص سیر سیاه و مضرات آن را به نقل از بهداشت نیوز بخوانید. در این نوشته میخواهیم نگاه دقیقتری به سیر سیاه بیندازیم و ببینیم این مادهی غذایی چیست، چه فوایدی دارد و چگونه میتوانید از آن در غذاهای خود استفاده کنید. میتوانید در مایه شامی کباب بروجردی، بنا به سلیقه خود، از مغز گردو خرد شده، زرشک یا فلفل هم استفاده کنید ولی در نسخه اصلی آن، این مواد وجود ندارند.
سیر سیاه به عنوان یک درمان طبیعی و موثر برای کاهش فشار خون شناخته میشود. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث میشود که ترکیبات فعالی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) به میزان قابل توجهی افزایش یابند. این ترکیب به شل شدن رگهای خونی و بهبود جریان خون کمک میکند، که در نهایت منجر به کاهش فشار خون میشود. طی فرایند تهیه سیر سیاه، آلیسین ناپایدار به مولکولهای آنتیاکسیدانی پایدارتر تبدیل میشود. خواص آنتیاکسیدانی سیر سیاه بسیار قویتر از سیر تازه است، زیرا در نتیجه فرایند تخمیر، میزان آنتیاکسیدانهای سیر ۲ تا ۳ برابر میشود. آنتیاکسیدانها از سلولهای بدن در برابر آسیب اکسیداتیو (که موجب بیماری و پیری میشود) محافظت میکنند.
در ابتدا توصیه میکنیم که از جویدن، قورت دادن و بلع یک حبه کامل سیر اجتناب کنید. در این مطلب از داروخانه آنلاین مثبت سبز، به معرفی سیر سیاه و پرسشهای پر تکرار مرتبط با آن پرداختیم. استفاده از سیر سیاه در زندگی روزمره بسیاری از مردم، چندان رایج نیست؛ اما میتواند طعم خاصی را به تمام طعمهایی که تا به حال امتحان کردهاید و میشناسید، اضافه کند. این ماده سرشار از ویتامینها و مواد معدنی متنوعی است که در کنار لذت بردن از طعم آن در غذاهای مختلف، میتوانید از خواصی که برای سلامت انسان به همراه دارد نیز استفاده کنید. پس از تهیه سیر به روشی که در ادامه توضیح خواهم داد ، از حبه های خشک شده سیر سیاه میتوان عصاره الکلی یا ضماد روغنی سیر سیاه برای تقویت مو و افزایش رش مو استفاده نمود.
سیر سیاه دکتر بیزبرای تهیه سسی که گوشت خوک در آن خوابانده شود، مواد تشکیل دهنده آب نارنج، سیر، پونه کوهی، زیره و نمک است. سیر همچنین به عنوان یک ماده در سایر آمادهسازیهای موجو در آشپزی مختلف استفاده میشود. پوراتا[۶] سس مشابهی است که به جای سیر با ترهفرنگی تهیه میشود.
برای کاشت سیر خشک، ابتدا باید پیازچههای سالم و بدون بیماری انتخاب کرد. سیر خشک معمولاً در فصل پاییز کاشته میشود و در بهار برداشت میشود. سیر خام و سیر سیاه به نظر نمی رسد عوارض جانبی خاصی داشته باشد، اما با این حال سیر سیاه ممکن در برخی موارد عوارض جانبی به همراه داشته باشد. سیر سیاه بوی تندی ندارد، حتی اگر سیر در طول فرآوری بوی نامطبوعی از خود منتشر کند، محصول نهایی رایحه بسیار خوبی خواهد داشت. با تهیهی سیر سیاه در منزل، میتوانید از یک چاشنی طبیعی، خوشمزه و سالم بهرهمند شوید و آن را به دوستان و خانوادهی خود هدیه دهید.
در حقیقت همان سیر معمولی است که برای هفتهها و یا حتی ماهها تخمیر شده است و بسیار نرم و خوش طعم و در عین حال بسیار شیرین است. سیر سیاه سرشار از آنتی اکسیدانها و سرشار از فواید بسیاری برای سلامتی مانند تنظیم قند خون، کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، کمک به سلامت مغز و حتی احتمالا داشتن خواص ضد سرطانی است. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی مؤثر در تنظیم سطح کلسترول خون شناخته میشود.
این ادویه که از سیر سیاه خشک و آسیابشده به دست میآید، گزینهای بسیار عالی برای اوقاتی است که میخواهید اندکی عطر و طعم سیر را به غذای خود بیاورید. خشک کردن سیر در فر، یک روش آسان و سریع برای نگهداری و استفاده طولانی مدت از این ماده غذایی است. اما معمولاً برای هر وعده غذا، یک قاشق چایخوری سیر خشک کافی است. اگر رنگ سیر خشک تیره یا خاکستری باشد، ممکن است نشانه ای از کیفیت پایین یا نگهداری نامناسب باشد. این ماده مفید در صورت مصرف صحیح میتواند سلامت کلی بدن را تقویت کند، اما شناخت محدودیتها و رعایت تعادل در مصرف، کلید بهرهمندی از مزایای آن است.
به دو روش میتوانید سیر سیاه را در منزل درست کنید؛ با استفاده از میوه خشک کن و یا با کمک آرامپز. با گذشت حدودا ۱۴ روز، حبههای سیر به رنگ سیاه درمیآیند و سفت میشوند، اما همچنان باید عمل آوردن را ادامه دهید. یک هفته بعد، حبهها آب میروند و بنابراین پوسته بیرونی هم شلتر میشود.
سپس مایه شامی بروجردی را بین دستهایتان کمی فشار دهید تا ضخامت آن کم شود. تهران - ایرنا- شامی کباب بروجردی یا به قول خود بروجردیها شامی کوا یکی از مشهورترین انواع کتلت با گوشت چرخ کرده خوشمزه ایرانی برای شام و ناهار است. فیلفیل چوما یک دستور غذای از یهودیان لیبی آفریقای شمالی است که از پودر فلفل شیرین و تند، انبوهی از سیر آسیاب شده، زیره سیاه و سبز تهیه میشود. از آن در آشپزی اتیوپی به عنوان سس دیپ و به عنوان سسی برای مزهدار کننده گوشت، یا به عنوان چاشنی پایه برای غذاهایی مانند خورش و سس استفاده میشود. سس سیر سسی است که با استفاده از سیر به عنوان ماده اولیه تهیه میشود. این سس معمولاً یک سس تند است که عمق طعم آن با مقدار سیر استفاده شده، تعیین میشود.
سیر خشک یکی از مواد غذایی پرکاربرد و خوش طعم در آشپزی است که به دلیل خواص درمانی و طعم قوی خود، به بسیاری از غذاها اضافه می شود. این ماده غذایی خشک شده، از سیر تازه تهیه می شود و در بسته بندی های مختلف در بازار موجود است. با افزودن سیر خشک به غذاهایتان، می توانید طعم و عطر آنها را به طور چشمگیری بهبود بخشید و آنها را خاص و متفاوت کنید. سیر سیاه به عنوان یک آنتیاکسیدان قوی، نقش مهمی در کاهش استرس اکسیداتیو و مقابله با پیری زودرس دارد. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش سطح ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC)، پلیفنولها و فلاونوئیدها میشود که به طور مؤثری رادیکالهای آزاد را خنثی میکنند.
در دوزهای معمولی، سیر، از جمله سیر سیاه، مقادیر کمی از برخی مواد مغذی مانند ویتامین C و پتاسیم روزانه را فراهم میکند، اما برای تامین نیاز روزانه شما به این مواد مغذی کافی نیست. به عنوان مثال، سه حبه سیر تنها ۳٪ از نیاز روزانه شما به ویتامین C را تامین میکند، ویتامین C یک آنتیاکسیدان قوی است که نقشهای مهمی در تقویت سیستم ایمنی، بهبود پوست و موارد دیگر دارد. این مواد، میتوانند مزایای متعددی برای سلامت بدن به همراه بیاورند و در ادامه تنها چند مورد از این خواص و مزایای مصرف سیر سیاه را با یکدیگر مرور میکنیم. میدانیم که سیر تقویتکننده سیستم ایمنی است و سیر سیاه هم از این نظر مستثنی نیست.. سیر سیاه میتواند با تقویت سیستم ایمنی جلوی انواع بیماریهای باکتریایی و ویروسی را بگیرد. سیر سیاه همان سیر خام و معمولی است که برای چندین هفته در شرایط خاصی نگهداری شده و به همین دلیل مزهی شیرین دارد و سیاهرنگ است.
فرآیند تخمیر که در تولید سیر سیاه انجام میشود، باعث افزایش سطح آنتیاکسیدانها و ترکیبات ضدالتهابی میشود که نقش مهمی در مقابله با عوامل بیماریزا دارند. این ترکیبات، مانند پلیفنولها و فلاونوئیدها، به کاهش استرس اکسیداتیو کمک کرده و سلولهای ایمنی را تقویت میکنند. سیر سیاه یکی از بهترین مواد طبیعی برای حفظ و بهبود سلامت قلب و عروق است. فرآیند تخمیر سیر تازه باعث میشود که ترکیبات فعال آن مانند S-آلیل سیستئین (SAC) افزایش یابد که نقش مهمی در کاهش فشار خون، بهبود گردش خون و کاهش خطر بیماریهای قلبی ایفا میکند. سیر سیاه یکی از قدیمیترین و مؤثرترین گیاهان دارویی است که به دلیل خواص بینظیرش برای سلامتی، از گذشته تاکنون مورد توجه قرار گرفته است. اما آیا میدانید سیر سیاه چگونه به بدن شما کمک میکند؟ این ماده طبیعی علاوه بر تقویت سیستم ایمنی، به بهبود سلامت قلب، کاهش التهاب و حتی مبارزه با بیماریهای مزمن کمک میکند.
ترکیبات آنتیاکسیدانی موجود در سیر سیاه، از مخاط معده در برابر آسیبهای ناشی از اسید معده محافظت کرده و خطر ابتلا به گاستریت و رفلاکس اسید را کاهش میدهند. علاوه بر این، سیر سیاه به دلیل خاصیت ضدالتهابی خود، از التهاب مزمن که یکی از عوامل اصلی چاقی است، جلوگیری میکند. التهاب میتواند متابولیسم را کاهش داده و فرآیند سوزاندن چربی را مختل کند. با کاهش التهاب، بدن راحتتر میتواند چربیهای اضافی را بسوزاند و وزن خود را کاهش دهد. سیر سیاه به عنوان یک ماده طبیعی، میتواند نقش مهمی در کاهش وزن و افزایش متابولیسم بدن ایفا کند.
انگشت خود را محکم روی یک حبه سیر فشار دهید تا احساس کنید که نرم شده. وقتی نرمی سیر را احساس کردید، یک حبه را از پلوپز بیرون بکشید و برای بررسی دقیقتر آن در دهان بگذارید. سیر سیاه باید مثل خرما یا انجیر خشک، اسفنجی، نرم و جویدنی باشد. مژدی یک سس تند در آشپزی رومانیایی است که از حبههای سیر له و آسیاب شده به شکل خمیری نمک زده و با آب و روغن گیاهی مخلوط میشود.[۱۳] روغن آفتابگردان تقریباً همیشه استفاده در آن میشود.
از طرف دیگر سیر سیاه حتی میتواند به افزایش شیر مادر کمک کند. سیر سیاه را می توانید بدون اضافه کردن به هیچ مواد غذایی به تنهایی مصرف کنید، زیرا طعم و شدت تندی سیر سفید را ندارد و همچنین دهانتان بوی نامطبوعی نمی گیرد. خواص ضد سرطانی سیر سیاه و همچنین افزایش آنتی اکسیدانی و ایمنی آن چند برابر بیشتر از سیر خام است.
با استفاده صحیح از سیر خشک، میتوانید از خواص درمانی آن بهرهمند شوید و طعم و مزه غذاهای خود را بهبود بخشید. سیر خشک یکی از محصولات پرکاربرد و محبوب در آشپزی و طب سنتی است. این محصول با عطر و طعم قوی خود، به غذاها طعم و مزه خاصی میبخشد و همچنین دارای خواص درمانی فراوانی است.
پژوهشگران پی بردهاند که عصارهی سیر سیاه میتواند برای از بین بردن سلولهای سرطانی ریه، سینه، معده و کبد کارآمد باشد. در مطالعات دیگری هم دیده شده که سیر سیاه باعث میشود سلولهای سرطانی در رودهی بزرگ، معده و خون از بین بروند و رشد آنها کاهش پیدا کند. به طور کلی، سیر سیاه در مقایسه با سیر خام دارای رنگ سیاه، طعم شیرین و بافت جویدنی و بدون بو است. این فرآورده خاصیت انرژیزایی دارد و معمولا از آن بهعنوان ادویه و چاشنی در غذاها استفاده میشود. طرز تهیه سیر سیاه خانگی با داشتن خواص فراوان و طعم خوشمزهاش را حتما یادبگیرید و در خانه درست کنید. آرامپز یا پلوپز خود را روی تنظیمات حرارت «داغ» (Warm) قرار دهید.
افرادی که از داروهای رقیقکننده خون مانند وارفارین یا آسپرین استفاده میکنند، ممکن است با خطر خونریزی مواجه شوند. مصرف همزمان سیر سیاه با این داروها میتواند خطر کبودی یا خونریزی داخلی را افزایش دهد. سیر سیاه به دلیل طعم دلپذیرتر و خواص دارویی قویتر، امروزه به عنوان یک ماده غذایی پرطرفدار در رژیمهای غذایی سالم شناخته میشود. نباید پوست سیرها را بگیرید یا حبههای آن را از بوته جدا کنید.
به علاوه یک پژوهش روی سرطان معده که انجم شد روند حجم و تومور های سرطانی را کاهش می دهد. برای این کار، انگشت خود را محکم روی یکی از حبههای سیر قرار دهید و ببینید آیا نرمی آن را احساس میکنید یا خیر. اگر نرمی را احساس کردید، یک حبه را از ساقه و پوست سیر جدا کنید تا بتوانید بررسی دقیقتری داشته باشید.
این خاصیت، آسیب سلولی را کاهش می دهد و میتواند به کاهش رشد و گسترش بالقوه سلولهای سرطانی در بدن کمک کند. سیر سیاه همچنین میتواند به کاهش سطح کلسترول و تری گلیسیرید کمک کند، که این به نوبه خود خطر بیماری قلبی را کاهش می دهد. مانند سیر خام تازه ، سیر سیاه نیز میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند. مقادیر بیشتر آنتی اکسیدان موجود در سیر سیاه؛ ممکن است به کاهش قند و عوارض مربوط به دیابت کمک کند. سیر سیاه همچنین با خاصیت ضدالتهابی خود، به کاهش التهاب در دستگاه گوارش کمک کرده و از بیماریهایی مانند سندرم روده تحریکپذیر (IBS) و زخم معده پیشگیری میکند.
هوموسیستئین (Homocysteine) نوعی آمینو اسید تولیدشده در بدن است که میتواند به دیواره رگهای خونی آسیب برساند و سلامت قلب و عروق را به خطر بیندازد. طبق پژوهشها، سیر سیاه میتواند میزان هوموسیستئین، کلسترول بد (لیپوپروتئین با چگالی کم یا LDL) و تریگلیسیریدها را در خون کاهش دهد و میزان کلسترول خوب یا HDL را افزایش دهد. این موجب کاهش التهاب در قلب و عروق و بهبود جریان خون میشود. مصرف منظم سیر سیاه میتواند به پیشگیری از اختلالات ناشی از افزایش سن مثل زوال عقل و آلزایمر که ناشی از آسیب سلولهای مغزیاند کمک کند. خواص آنتیاکسیدانی و ضدالتهابی سیر سیاه میتواند سلولهای آسیبدیده بدن را ترمیم کند.
اما خوردن سیر سیاه باعث کاهش فشار خون می شود و بنابراین افرادی که به طور عاید فشار خون پایینی دارند بهتر است همراه با خوراکی آن را مصرف کنند و یعد از خوردن آن دو لیوان آب مصرف کنید. بدن انسان می تواند از طریق عملی که هموستاز نامیده می شود میزان کنترل خون را کنترل کند. اما اگر بدن درست عمل کند و هموستاز به خوبی انجام نشود بیشتر شدن قند خون از حد استاندارد باعث بیماری دیابت می شود. سیر سیاه عمل هموستاز در خون شده و قند و خون را کنترل کند و این کار از طریق افزایش سطح انسولین یا کاهش مقاومت به انسولین انجام می شود. پس از مطالعه مقاله چگونه سیر را به سیر سیاه تبدیل کنیم، باید بدانید که در بست آف پرشین شما از کیفیت و اصالت هر محصول اطمینان خواهید داشت.
بعضی از فرهنگها هم از سیر سفید و هم از سیر سیاه برای تقویت میل جنسی در مردان استفاده میکنند. آنتیاکسیدانهای سیر میتوانند بر گردش خون، سطح انرژی و دیگر مولفههای مهم در فعالیت جنسی اثر بگذارند. در طب آیورودا، سیر به دلیل فواید بالقوه آن در درمان انزال زودرس (PE) شناخته شده است. اعتقاد بر این است که تغذیه و خونرسانی به اندامهای تولید مثل را افزایش میدهد و با اثرات ضد میکروبی و ضد التهابی که دارد، به مدیریت PE1 کمک کند. علاوه بر این، برخی منابع نشان میدهند که سیر میتواند جریان خون به آلت تناسلی را افزایش دهد، که ممکن است برای سلامت جنسی مفید باشد.
سیر سیاه چه فایدهای دارد؟، سیر سیاه به عنوان یک ماده غذایی فرآوریشده از سیر تازه، دارای خواص بیشماری برای سلامت بدن است. فرآیند تخمیر باعث افزایش آنتیاکسیدانها، پلیفنولها و سایر ترکیبات مفید در سیر سیاه میشود که در کاهش التهاب، تقویت سیستم ایمنی و بهبود عملکرد قلب و عروق نقش دارند. علاوه بر این، مصرف سیر سیاه میتواند به کاهش فشار خون، بهبود عملکرد کبد و کمک به کنترل قند خون کمک کند. سیر سیاه یک ادویه ارزشمند است که دارای خواص درمانی و تغذیهای متعددی است.
ما بهترین سیر سیاه را در اختیار شما قرار خواهیم داد تا شما تجربهای متفاوت و لذیذ از این ماده غذایی فوقالعاده داشته باشید. در این روش ابتدا باید اطمینان حاصل کنید که زودپز دارای سیستم ایمنی مناسب، قفل درب و سیستم تخلیه فشار به درستی کار میکند. سیرها را در یک ظرف مناسب داخل زودپز قرار دهید و با فویل آلومینیومی یا پارچهای کمی ضخیم بپوشانید؛ سپس درب زودپز را ببندید و آن را روی حالت «گرمکن» تنظیم کنید. خیر، برخلاف آنچه عموم مردم تصور میکنند، سیر سیاه مادهای تخمیری نیست و صرفا با قرارگیری در محیطی گرم و خشک تهیه میشود. آموزشها و مقالات متنوع، پاسخگویی سریع به سؤالات، تضمین کیفیت محصول و ارسال بهموقع بخشی از خدمات ارائهشده میباشد.
علاوه بر این، سیر سیاه میتواند سطح هورمونهای مرتبط با استرس مانند کورتیزول را کاهش دهد که این مسئله به افزایش تمرکز، کاهش خستگی ذهنی و بهبود عملکرد روزانه کمک میکند. مصرف منظم سیر سیاه به ویژه برای ورزشکاران، افراد پرمشغله و کسانی که به دلیل فعالیتهای روزمره دچار خستگی مزمن هستند، توصیه میشود. مطالعات نشان میدهند که مصرف سیر سیاه میتواند نه تنها سطح قند خون ناشتا را کاهش دهد، بلکه از نوسانات شدید قند خون پس از وعدههای غذایی نیز جلوگیری کند. این ویژگی به جلوگیری از عوارض دیابت مانند بیماریهای قلبی، مشکلات کلیوی و آسیبهای عصبی کمک میکند. مطالعات نشان دادهاند که مصرف منظم سیر سیاه میتواند خطر ابتلا به بیماریهای قلبی-عروقی را تا حد زیادی کاهش دهد.
فرآیند تخمیر سیر تازه باعث افزایش ترکیباتی مانند S-آلیل سیستئین (SAC) و آنتیاکسیدانها میشود که نقش کلیدی در کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) دارند. این ترکیبات از طریق کاهش تولید کلسترول در کبد و افزایش تجزیه آن، به حفظ تعادل چربیهای خون کمک میکنند. علاوه بر این، سیر سیاه میتواند به تنظیم سطح قند خون کمک کند که این امر به طور غیرمستقیم از آسیبهای قلبی ناشی از دیابت جلوگیری میکند.
سیر خشک را در پلوپز بچینید، درب را ببندید و دو هفته روی حالت «گرم نگهدارید» قرار دهید. اما اگر مایل به نگهداری طولانیمدت هستید، میتوانید آن را درون محفظهای دردار قرار دهید و به مدت ۶ ماه در یخچال یا یک سال در فریزر نگه دارید. خیلی از اوقات سیر سیاه را به شکل حبههایی پوستکننده و آماده مصرف پیدا میکنید که درون محفظههای شیشهای بستهبندی شدهاند.
مطالعات نشان میدهند سیر سیاه میتواند سطح کلسترول کلی بدن، کلسترول بد (LDL) و تریگلیسیرید را کاهش داده و همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش دهد. همهی اینها به حفظ سلامت قلب و کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی کمک میکنند. اگرچه برای نتیجهگیری قطعی به آزمایشهای انسانی نیاز است، مصرف سیر سیاه با توجه به ارزش غذایی بالایی که دارد میتواند برای بدن مفید باشد و خطر بیماریهای گوناگون را کاهش دهد. سیر سیاه خشک شده یکی از بهترین انواع سیر است که به صورت خشک شده و توسط روش های خاصی پردازش می شود. این محصول به دلیل طعم تند و خاص خود، در غذاهای مختلف به عنوان چاشنی و طعم دهنده استفاده می شود.
سیر سیاه به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.استاتین ها، کومارین ها و آسپرین به اندازه سیر سیاه قوی نیستند سیر سیاه یک رقیق کننده خون موثر است. سیر حاوی "آدنوزین" است، ماده ای که فیبرین، پروتئین لخته کننده خون را مهار می کند. می تواند چسبیدن خون به دیواره سرخرگ ها را تا 50٪ کاهش دهد و تجمع پلاکت ها را تا 25٪ کاهش دهد. سیر سیاه دارای بافت نرم و ژله ای مانند است و طعم شیرینی دارد.گفته می شود که طعم شیرین آن شبیه به طعم بالزامیک است. همچنین از نکات خوب سیر سیاه این است که دهان و تنفس مانند سیر سفید بو نمی گیرد، زیرا آلیسین موجود در سیر سفید پس از فرآوری ،شکسته می شود. طبق تحقیقات عوارض قابل توجه و شناخته شده برای سیر سیاه وجود ندارد و مصرف معمولی آن ایمن و بی ضرر است.
برای تهیه سس شامی کباب بروجردی، میتوانید چند گوجه فرنگی را رنده کنید. سپس پوره گوجه را در مقداری روغن و ادویههای معطر، روی حرارت تفت دهید تا طعم خام گوجه فرنگی گرفته شود. اضافه کردن سیر خشک سیاه به رژیم غذایی خود میتواند به شما کمک کند تا از مزایای بینظیر این نوع سیر بهره ببرید. سیر خشک یکی از مواد اولیه پرکاربرد در آشپزی و داروسازی است. با توجه به خواص درمانی و طعم قوی سیر، بسیاری از افراد به دنبال خرید سیر خشک با کیفیت هستند. به دلیل خاصیت رقیقکنندگی خون، توصیه میشود که مصرف سیر سیاه حداقل دو هفته قبل از عمل جراحی قطع شود تا خطر خونریزی حین جراحی کاهش یابد.
سیر خشک پرمژان علاوه بر افزایش طعم غذاها، خواص ضدباکتریایی و ضدقارچی دارد. در طب سنتی بعضی از کشورها از سیر سفید و سیاه برای تقویت میل جنسی مردان استفاده میشود. آنتیاکسیدانهای موجود در سیر میتوانند بر جریان خون، میزان انرژی و سایر عناصر تأثیرگذار بر فعالیت جنسی اثر بگذارند.